070-447 20 77 Begär offert Instagram

Välkommen till målaren från Sundbyberg som alltid lämnar en nöjd kund!

Din målare i Sundbyberg och Stockholm

Alla våra målare är MVK-certifierade. Vi är också anslutna till ID06.

Målare Sundbyberg

Kvalitativa målare Sundbyberg

Målare Sundbyberg

Vi på Engeldahls Måleri AB är en målerifirma med god kunskap och lång erfarenhet som alltid lämnar efter oss en nöjd kund! Vi tapetserar och målar om - både ute och inne – för privatkunder och fastighetsägare, BRF:er och företag. Våra målare i Sundbyberg arbetar till ett konkurrenskraftigt pris och levererar ett perfekt resultat som består.

Oavsett vad vi tar oss an sätter vi dig som kund i första rummet. Vi upprätthåller en tät dialog för att undvika missförstånd. En ärlig dialog är viktigt för alla parter. I våra jobb ingår alltid en nöjd kund-garanti och nödvändiga försäkringar för att du ska känna dig trygg och tillfreds med oss.

Det snabba och prisvärda sättet att renovera

Målning är ett smidigt, smart och snabbt sätt att ge ett helt nytt intryck till husfasaden, sovrummet eller till trapphuset i den gemensamma fastigheten. Eftersom det finns så många olika tekniker och färgtyper kan du få ett skräddarsytt resultat som passar just dina behov och önskemål. Måla om i butiken, tapetsera om i vardagsrummet eller sätt ny färg på arbetsplatsens kontor. Renovering kunde inte vara roligare och mer prisvärt! Och du – du höjer även värdet på bostaden eller fastigheten genom att måla om

Våra måleritjänster

  • Fasadvård
  • Golvmålning
  • Tapetsering
  • Inomhusmålning
  • Bredspackling
  • Målning av fönster, snickerier och mindre detaljer

Vårt nätverk bidrar till enklare renovering

Genom vårt breda nätverk av elektriker, rörmokare, snickare och golvläggare blir din totalrenovering både enklare och mer prisvärd. Alla våra tjänster och produkter håller hög kvalitet och har alla de nödvändiga certifieringar som krävs. Alla våra målare har dessutom de utbildningar som branschen kräver.

Din rekommenderade målare i Sundbyberg

Engeldahls Måleri AB är en av Storstockholms främsta måleriföretag med gott renommé och fina omdömen. Vår kundbas är byggd på fint resultat, nöjda kunder och en bred kunskap om branschen och alla tekniker som krävs. Vi håller oss uppdaterade om nya sätt att måla och tapetsera, om nya material och om det viktiga förarbetet.

Bortforsling av farligt avfall och spill

Efter ett projekt tar vi hand om sopsorteringen och forslar bort avfall till återvinningsstationen. Vi ser även till att använda skonsamma produkter för att göra miljön en så stor tjänst som möjligt.

En seriös målerifirma i Sundbyberg

Vi garanterar ett bra slutresultat och lämnar alltid en nöjd kund efter oss. För privatkunder är ROT-avdraget ett sätt att komma undan ännu billigare eftersom 30 % dras av på arbetskostnaden. ROT-avdraget drar vi av redan på fakturan. Läs mer på Skatteverket.