070-447 20 77 Begär offert Instagram

Välkommen till målaren från Sundbyberg som alltid lämnar en nöjd kund!

Din målare i Sundbyberg och Stockholm

Alla våra målare är MVK-certifierade. Vi är också anslutna till ID06.

Målare i Sundbyberg

Bild på Gamla Stan i Stockholm fotad från vattenlinjen

Kvalitativa målare från Engeldahls i Sundbyberg

Engeldahls måleri har yrkeskunniga målare för ditt projekt vare sig arbetet är stort eller litet. Vi kan hjälpa dig sätta färg på fastigheten eller rusta upp hemmet med en vacker tapet. Företag och privatpersoner i Järfälla är välkomna att anlita våra tjänster för professionella resultat alla arbetsdagar i veckan. Våra hantverkare utför uppdrag såväl inomhus som utomhus till ett konkurrenskraftigt pris som gynnar plånboken samtidigt som ger en värdeökning av fastigheten.

Måleri med ROT-avdrag

Vi åtar oss måleriuppdrag i hela Stor-Stockholm för att så många som möjligt ska ha chansen till kvalitativa resultat. Med hantverkarglädje utöver det vanliga bemöts du med ett leende från en serviceinriktad fackman. Tillsammans diskuterar vi vad det är för projekt som ska genomföras och hur arbetsgången kommer se ut. Vad du som kund har i åtanke är såklart viktigast men vi bidrar gärna med kunskapsrik information om något skulle framgå som mindre bra. Givetvis jobbar vi med ROT-avdrag så att du som privatperson ska besitta goda förutsättningar.

Framhäver ett önskvärt resultat

I samtycke med dig som kund kommer vi fram till passande uppdrag som underlättar och ger fastigheten ett fräscht intryck. Oavsett om du söker en antik och rustik stil eller ett klassiskt skandinaviskt, åtar vi oss uppdraget och uppfyller förekommande önskningar. Inget hem i Stockholm är det andra likt vilket även innebär att behoven ser olika ut och det tar vi hänsyn till. På vissa arbetsplatser krävs ett mer omfattande arbete där stor fokus sätts på att lägga en jämn och fin grund medans det hos andra hem inte alls behövs. Vi är fullt ärliga från början för att bidra med rättvisa framgångar.

Målare med ansvar

Att man måste arbeta med omtanke för miljön har vi på Engeldahls redan förstått och väljer därför att använda miljöklassade produkter till ditt projekt. Vi följer de rekommendationer och lagar som finns och bidrar till en välmående omgivning. Vi lämnar allt överblivet material på återvinningsstationen och sorterar korrekt därefter. En del av vår ambition är att hushålla med dem resurser jorden har gett oss samt öka förutsättningarna i framtiden.

Tapetsering och målning Sundbyberg

Som målare krävs kunskap om mycket bland annat måleri och tapetsering. Men det är inte allt. Om arbetet ska bidra till ett proffsigt resultat måste även grunden vara jämt och slät. Vi på Engeldahls arbetar efter de förutsättningar ni som kund har och garanterar en välarbetad behållning.

Det är viktigt att ta hänsyn till den grund färgen eller tapeten ska sitta på. Beroende på skick och material finns det många typer av produkter som passar bättre än andra. Vi är specialiserade på kulör samt tapeter och kan hjälpa dig med rådgivning om du inte sedan tidigare fattat ett beslut. Vare sig vilket ser vi till att uppfylla behoven och skapa en praktfull upplevelse.