070-447 20 77 Begär offert Instagram

Välkommen till målaren från Sundbyberg som alltid lämnar en nöjd kund!

Din målare i Sundbyberg och Stockholm

Alla våra målare är MVK-certifierade. Vi är också anslutna till ID06.

Målare i Bålsta

Bild på Gamla Stan i Stockholm fotad från vattenlinjen

Kvalitativa målare i Bålsta

Vi på Engeldahls måleri är alla fantasifulla och kreativa hantverkare med gedigen erfarenhet inom måleriyrket. Vi är alltid taggade på att ge oss på en ny måleriutmaning och hjälpa dig till ditt drömresultat. Vi arbetar främst med målning, tapetsering, fasadvård och fasadmålning.

Vi hjälper dig från början till slut, från att hitta rätt färg eller tapet till ett helt färdigt, och mycket professionellt, resultat. All vår personal är certifierade målare och har våtrumsbehörighet. Vi har säkra försäkringar och erbjuder alltid garanti på våra arbeten.

Går du i renoveringstankar? Vi utför arbeten i Bålsta med omnejd, samt i övriga Storstockholm med ambitionen att ge ditt hem nytt liv med ny färg på väggar och tak. Vår kunskap och erfarenhet kombinerat med vår lyhördhet gör att vi kan uppnå ditt drömresultat. Vi börjar varje projekt med ett möte där vi tar fram en skiss och en plan för arbetet för att säkerställa att vi alla har samma bild av projektet. 100% kundnöjdhet är vårt huvudfokus och därför ser vi till att alltid ha en tydlig kommunikation med dig som kund.

Målning och tapetsering efter dina önskemål

Eftersom alla kunder eller hem är helt unika varierar förutsättningarna, behoven och kraven mycket från ett projekt till ett annat. Men att tillsammans med våra kunder lägga fram en unik projektplan tycker vi på Engeldahls Måleri är både spännande och väldigt viktigt. Vi anpassar oss efter dig som kund och dina önskemål i största möjliga utsträckning och tar fram en relevant offert.

Letar du efter en personlig målare i Bålsta som sätter dig och dina önskemål i fokus, boka ett möte med oss redan idag!

ROT-avdrag för måleriuppdrag

På Engeldahls vill vi att så många som möjligt ska ha råd med målning, både utomhus och inomhus och därför ser vi till att alltid erbjuda så rimliga priser som möjligt. Genom att utnyttja ROT-avdraget kan du minska kostnaderna för vårt arbete betydligt. Vi hjälper dig med det praktiska för att göra avdragsprocessen så smidig som möjligt. Vill du läsa mer om RUT-avdrag kan du göra det på Skatteverkets hemsida.

Måleri med omtanke

På Engeldahls måleri vill vi alltid uppnå 100% kundnöjdhet och samtidigt bedriva en så ansvarsfull verksamhet som möjligt. Därför väljer vi att endast arbeta med miljöklassade produkter och återvinner och sorterar vårt avfall enligt rekommendationer. Vi vill vara sparsamma med jordens resurser och måla för framtiden.

Måleri, tapetsering och fasadvård i Bålsta

Vår utbildning, kunskap och erfarenhet kring såväl måleri, tapetsering, fasadvård och fasadmålning gör att vi förstår vikten av vad som är ett bra arbete hela vägen, från en stadig grund, anpassad till underlaget och önskat slutresulatat.

Ett dåligt grundarbete leder nästan alltid till ett sämre eller mindre hållbart slutresultat. Vi på Engeldahls måleri anpassar alltid vårt arbete efter förutsättningarna på plats och vet vilka åtgärder som måste tas för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi garanterar ett yrkesskickligt resultat vid varje projekt, vare sig det rör sig om fasader, våtrum, kontor, kök vad det än rör sig om. Vi ger även alltid våra kunder råd om hur de bäst underhåller resultatet för att det ska hålla sig fint så länge som möjligt.

Letar du alltså efter en personlig målare i Bålsta som kan hjälpa dig med allt både inne och ute? Då har du hittat rätt!