070-447 20 77 Begär offert Instagram

Välkommen till målaren från Sundbyberg som alltid lämnar en nöjd kund!

Din målare i Sundbyberg och Stockholm

Alla våra målare är MVK-certifierade. Vi är också anslutna till ID06.

Målare Bålsta

Din målare i Bålsta

Målare Bålsta

Går du i renoveringstankar och vill måla om hemma hos dig? Eller vill du som BRF fräscha upp trapphuset eller fastighetens utsida? Engeldahls Måleri AB har under lång tid inhämtat erfarenhet och kompetens av olika uppdrag från privata kunder, BRF:er och företag. Vi är din kvalitativa målare i Bålsta med omnejd och måleriet som lämnar efter sig en nöjd kund.

Med oss som målare kan du vara säker på att få kvalitativa resultat och garantier på att bli nöjd i slutändan. Vi lämnar aldrig ett uppdrag utan att du godkänt det. Vi står också till förfogande när du bara behöver tips och rådgivning angående färgval, tillstånd och planering. Kontakta oss om du bor i Bålsta, vi utför dock projekt i hela Stor-Stockholm. Välkommen att anlita oss med ROT-avdraget!

Från planering till färdigt resultat

Innan en renovering krävs det noggrann planering och förarbete. Olika uppdrag ger olika utmaningar men det är alltid viktigt att ta de olika stegen i rätt ordning och att inte strunta i grundarbetet. Våra målare har koll på de olika stegen, vilken färgtyp som ska användas till olika material och grunder samt är godkända för att arbeta i våtutrymmen som badrum och tvättstugor. Vi har även ett öga för detaljer och design vilket innebär att vi gärna hjälper till att ge tips angående vilken kulör eller vilka tapeter du ska välja.

Vi målar både ute och inne

Välj oss när du vill måla om fasaden på huset eller på fastigheten – alternativt när en ommålning ska ske inomhus på väggar, golv eller tak. Kanske du vill måla om kontoret eller butiken i en annan färg för att ljusa upp? Oavsett vad dina önskemål är anpassar vi oss för att göra din dröm till verklighet.

Tapetsering och golvmålning

Engeldahls Måleri AB kan vi mer än bara måla – vi är även experter på tapetsering och golvmålning. Oss kan du anlita för en totalrenovering eller för enstaka projekt. Vi får ofta uppdrag inom följande områden:

  • Tapetsering av hela hem eller enstaka rum
  • Golvmålning för att ge ett ljusare intryck i rummet eller för att snygga till golvet
  • Behandling och målning av golv för att skydda mot slitage
  • Målning av snickerier
  • Bredspackling
  • Trapphusmålning

Alla våra tjänster och produkter håller hög kvalitet och har alla de nödvändiga certifieringar som krävs. Alla våra målare har dessutom de utbildningar som branschen kräver.

Anlita oss och få hjälp av alla kunniga yrkesgrupper

När man renoverar är det vanligt att man behöver ringa runt till olika firmor för att få elektriker, rörmokare och snickare på plats. Detta tar både tid och pengar, något som du skulle kunna lägga på roligare saker. Här på Engeldahls Måleri AB har vi alltid arbetat tätt med alla dessa yrkeskunniga personer som har alla certifieringar som behövs. Därför kan du överlåta de kontakterna till oss. Vi ser till att de hantverkare som behövs för projektet finns på plats. Självklart har du rätt till ROT-avdraget som dras redan på fakturan. Vänd dig till Skatteverket så hjälper de dig.