070-447 20 77 Begär offert Instagram

Välkommen till målaren från Sundbyberg som alltid lämnar en nöjd kund!

Din målare i Sundbyberg och Stockholm

Alla våra målare är MVK-certifierade. Vi är också anslutna till ID06.

Målare Viksjö

Din kompetenta målare i Viksjö

Målare Viksjö

Vi är din kvalitativa målare i Viksjö när du ska renovera eller vill sätta färg på din nyproduktion. Vi vänder oss till både privata och offentliga kunder, såsom butiksägare, industrier och BRF:er. Oavsett om det gäller nya tapeter med fräscha mönster för att pigga upp ett rum eller om det handlar om att måla om en hel fasad kan våra duktiga målare hjälpa till.

Vi kan ta oss an uppdrag i såväl Viksjö som hela Storstockholm, be om en kostnadsfri offert så tittar vi in hos dig för att göra en bedömning och börjar planera projektet tillsammans. Du som kund är alltid involverad och tar del av varje steg i processen. Därför anses vi som måleriet som alltid lämnar efter sig en nöjd kund!

Renovering eller nyproduktion i Viksjö

Vi är lika vana vid renoveringsuppdrag som att måla nyproduktion och är alltid professionella oavsett vad vi företar oss. Här är några av de tjänster vi erbjuder i Viksjö:

  • Fasadmålning
  • Inomhusmålning på exempelvis väggar, golv och tak
  • Tapetsering
  • Bredspackling
  • Målning av trapphus, förråd och andra utrymmen
  • Målning eller tapetsering av kontor, butiker och lokaler

Har du andra önskemål lyssnar vi gärna på dina idéer och kommer med förslag. Med lite ny färg på tillvaron blir det både roligare och trevligare. Vi kan även tillhandahålla snickare, elektriker, golvslipare och rörmokare för ditt projekt så du slipper ta dig tid att ringa runt.

Du ska alltid bli nöjd!

Som kund har du rätt att vara helt nöjd innan vi avslutar ett uppdrag hos dig. Vi erbjuder en hundraprocentig nöjd kund-garanti så att du ska känna dig trygg hela vägen. Alla våra tjänster och produkter håller hög kvalitet och har alla de nödvändiga certifieringar som krävs. Alla våra målare har dessutom de utbildningar som branschen kräver.

Fast pris med ROT-avdrag

När vi inleder ett samarbete får du alltid ett fast pris som du kan gå efter, vilket underlättar för din budget. Inga dolda kostnader tillkommer och vi har alltid en rak kommunikation för att undvika missförstånd. Dessutom gäller ROT-avdraget för dig som är privatkund och äger din bostad. Kolla med Skatteverket hur mycket du är berättigad till. Har du inte tidigare använt avdraget under året får du ut max 50 000 kronor per person.

Professionella målare med lång erfarenhet

Vi på Engeldahls Måleri AB har under många år utvecklat en stor kompetens inom både måleri och tapetsering för olika områden - både inne och ute. Med tiden brukar fasad eller väggar och golv utsättas för slitage som syns. Genom ett bra förarbete och en noggrann färgsättning blir ditt hus eller din fastighet som ny igen.

Behöver du råd innan du anlitar oss eller vill du bara bolla idéer angående kulör eller mönster på tapeter? Kontakta oss så hjälper vi dig.