070-447 20 77 Begär offert Instagram

Välkommen till målaren från Sundbyberg som alltid lämnar en nöjd kund!

Din målare i Sundbyberg och Stockholm

Alla våra målare är MVK-certifierade. Vi är också anslutna till ID06.

Målare i Viksjö

Bild på Gamla Stan i Stockholm fotad från vattenlinjen

Erfarna målare Viksjö

Välkommen till Engeldahls måleri, en etablerad målerifirma byggd på stor kunskap och erfarenhet av allt som har med måleri, tapetsering och fasad att göra. Vi kan bland annat pigga upp på kontoret med lite färg och mönster på väggarna eller ta hand om din fasad så ditt hus får ett nytt liv. Vi arbetar i huvudsak med måleri, tapetsering, fasadvård och fasadmålning.

Våra målare tar sig an uppdrag i hela Viksjö, samt övriga Storstockholm och är certifierade målare med våtrumsbehörighet. Vårt arbete är försäkrat och vi erbjuder alltid garanti på våra arbeten.

Måleri med ROT-avdrag

På Engeldahls vill vi att så många som möjligt ska ha råd med målning, både utomhus och inomhus och därför ser vi till att alltid erbjuda så rimliga priser som möjligt. Genom att utnyttja ROT-avdraget kan du minska kostnaderna för vårt arbete betydligt. Vi hjälper dig med det praktiska för att göra avdragsprocessen så smidig som möjligt. Vill du läsa mer om RUT-avdrag kan du göra det på Skatteverkets hemsida.

Hantverk på dina villkor

Vi vet att kommunikation och planering är vad som lägger grunden för ett väl utfört måleriarbete. När vi startar ett projekt gör vi det alltid genom att tillsammans med kunden planera arbetet.

Eftersom alla fastigheter i Viksjö är unika, måste vi även anpassa varje arbete utifrån detta. Vi är alltid ärliga och gör en rättvis bedömning som i slutändan kommer att gynna din renovering.

Miljömedvetet hantverk

Vi på Engeldahs ser det som en självklarhet att alltid utföra våra arbeten med miljön i åtanke. Vi använder oss endast av produkter med miljöcertifikat och sorterar allt vårt avfall noggrant. Vi arbetar ständigt för att hitta ett arbetssätt och produkter som påverkar vårt klimat så lite som möjligt.

Professionell tapetsering, målning och fasadvård i Viksjö

Vi är stolta att alla våra målare med sin kunskap, utbildning och erfarenhet med rätta kan titulera sig som professionella målare. Vi vet vilket material och vilka tekniker som krävs och kan alltid komma med smarta råd och tips till dig som kund som kan göra att resultatet håller sig fint länge.

Vi är specialiserade på färg, tapeter och fasadvård för att ni ska välja rätt till hemmet, kontoret, eller lokalerna. Vi erbjuder alla företag och privatpersoner i Viksjö ett personligt och professionellt bemötande.

Behöver ni en bra målare i Viksjö? Kontakta oss idag!