070-447 20 77 Begär offert Instagram

Välkommen till målaren från Sundbyberg som alltid lämnar en nöjd kund!

Din målare i Sundbyberg och Stockholm

Alla våra målare är MVK-certifierade. Vi är också anslutna till ID06.

Målare i Bromma

Bild på Gamla Stan i Stockholm fotad från vattenlinjen

Kvalitativa målare Bromma

Engeldahls måleri är en etablerad målarfirma med kunskap och erfarenhet inom det mesta som har med måleri att göra. Vi piggar upp arbetsplatsen med lite färg eller målar om bostaden för en skyddande fasad. Våra uppdrag omfattar såväl inomhusarbete som utomhusarbete där du som kund har tillgång för professionellt arbete och konkurrenskraftigt pris. En investering som gynnar plånboken samt ökar värdet på fastigheten. Våra målare arbetar över hela Bromma och tar sig an ditt uppdrag oberoende av stora eller små projekt.

Måleri med ROT-avdrag

Vi ökar förutsättningarna för privatpersoner genom att arbeta med ROT-avdrag. Våra tjänster sträcker sig från ena änden av Stor-Stockholm till den andra för att expandera standarden på svenska hem. Med en stor portion hantverkarglädje och ett glatt leende bemöts du av en serviceinriktad hantverkare med passion för sitt jobb. I samråd kommer vi fram till en passande arbetsgång om underlättar från båda sidor. Viktigast är såklart vad du som kund har i åtanke och vi utgår alltid från befintliga önskemål upptäcker vi dock eventuella bekymmer kommer vi med anpassade förslag som underlättar projektet.

Prioriterad kommunikation

För att komma fram till ett passande uppdrag krävs det att såväl målare som kund besitter god kontakt. Det kommer ge fastigheten ett fräscht intryck oavsett vilken stil som framgår i önskan. Skandinaviskt klassiskt intryck eller en nutida upplevelse av hemmet är inga bekymmer för oss. Vi slutföljer uppdraget och bidrar med förväntat resultat.

Att inget hem i Bromma är det andra likt är kanske självklarhet för oss men inte för alla. Varför det är betydelsefullt har med hänsyn för det arbete som ska genomföras. På vissa arbetsplatser gånger krävs ett noggrant fokus med grunden för ett bra slutresultat medans andra hus redan besitter jämna väggar som bara är att sätta färg på. Angående ditt projekt är vi ärliga från början och gör en rättvis bedömning som gynnar din renovering.

Miljömedvetet hantverk

Det är nödvändigt att arbeta med omtanke för miljön och på Engeldahls måleri tar vi hänsyn för omgivningen. Vi använder oss av produkter med miljöcertifikat och sorterar allt överblivet material när vi är klara hos dig. En del av företagsamheten syftar på att arbeta miljömedvetet för att säkra framtiden som vi för vidare till dig som kund och oss hantverkare. Därför prioriterar vi att hushålla med dem resurser jorden givit oss och istället främja potentialen.

Tapetsering och målning Bromma

För att titulera sig professionell målare krävs kunskap om diverse material och arbetsgångar. Att man använder rätt tapet eller färg på lämpligt ställe är betydelsefullt för funktionen men är inte grunden jämn och slät kommer resultatet ändå bli dåligt. Våra målare tar hänsyn till alla betydande komponenter och besitter stor kunskap inom området.

Vi är specialiserade på färg och tapeter för att ni ska välja rätt till hemmet, kontoret, eller lokalerna. Alla företag och privatpersoner i Bromma kan kontakta oss för proffsiga måleritjänster, vi ser till att uppfylla kraven och bidra med ett praktfullt intryck.