070-447 20 77 Begär offert Instagram

Välkommen till målaren från Sundbyberg som alltid lämnar en nöjd kund!

Din målare i Sundbyberg och Stockholm

Alla våra målare är MVK-certifierade. Vi är också anslutna till ID06.

Målare Bromma

Din kvalitativa målare i Bromma

Målare Bromma

Bor du i Bromma och önskar måla om fasaden på din villa eller måla om i källaren, trapphuset eller cykelförrådet? Våra erfarna målare på Engeldahls Måleri AB tar oss an mindre till medelstora uppdrag för BRF:er, privatpersoner och företag. Med vårt breda kontaktnät av elektriker och andra yrkesgrupper kan du få en total renovering utan att behöva kontakta olika firmor.

Att måla om är en lönsam och enkel investering som står sig länge och som gör mycket för betraktaren. Med färg kan du åstadkomma mycket och förnya och förfina intrycket, oavsett vad du målar. Förutom målning kan vi även erbjuda tapetsering och golvmålning. Alla våra tjänster och produkter håller hög kvalitet och har alla de nödvändiga certifieringar som krävs. Alla våra målare har dessutom de utbildningar som branschen kräver.

Målning och tapetsering i Bromma

Oavsett om du bor eller har kontor eller fastigheter i Bromma är vi målerifirman för dig. Vi utför såväl inomhus- och utomhusmålning såväl som tapetsering och målning av dina golv. Fräscha upp ditt hem eller dina lokaler i Bromma genom att anlita oss på Engeldahls Måleri AB. Vi är måleriet som alltid lämnar en nöjd kund.

Totalrenovera enklare med vårt stora kontaktnät

Gäller ditt projekt en större renovering där även elektriker, rörmokare och andra hantverkare inom olika yrkeskategorier måste ingå? Vi samarbetar med många firmor i olika branscher och kan därför förse dig med kunniga yrkespersoner för att din renovering ska bli så prisvärd och smidig som möjligt.

Vi garanterar trygghet och ett snyggt resultat

För oss är det viktigt att ditt projekt går så bra och smidigt som möjligt och att du slipper krångligheter. Självklart har du alla garantier för att känna dig trygg och nöjd med oss! Om du vill att vi gör om något ser vi till att åtgärda eventuella brister tills du ger tummen upp.

Vi värnar om en god kunddialog

Inget hem är det andra likt och dina behov är unika. När du anlitar oss upprätthåller vi en bra och ärlig dialog från början till slut och avslutar inte projektet förrän du är nöjd. Som målare i Bromma vet vi hur bostadsområdena där ser ut och vad de flesta i din omnejd vill ha, men har du en annorlunda idé ser vi även till att göra den till verklighet. Beroende på hur ditt hus eller fastighet, fasad eller trapphus ser ut tar vi hänsyn till olika faktorer:

  • Grunden och materialet
  • Omgivningen
  • Val av färgtyp och kulör
  • Tidsåtgång

Vi har stor kunskap inom både måleri och tapetsering och arbetar med såväl nyproduktion som äldre renoveringsobjekt. Då miljö och hållbarhet är viktig för oss använder vi oss enbart av miljömärkta produkter och sorterar avfall på utvalda återvinningsstationer.

Utnyttja ROT-avdraget

Som bostadsägare har du rätt att använda dig av ROT-avdraget för att komma ner i kostnader. ROT-avdraget gäller själva arbetskostnaden och sträcker sig till max 50 000 kronor om året per person i hushållet. Vänd dig till Skatteverket för mer information.