Målare Östermalm

Målerifirma på Östermalm

Målare östermalm

Anrika Östermalm kännetecknas av många vackra byggnader, trevliga restauranger och butiker. Både lägenheterna och lokalerna är eftertraktade av många. Är du hyresvärd, företagare eller privatperson som vill göra om hemma är Engeldahls Måleri AB en perfekt målerifirma för dig. Vi tapetserar, målar och renoverar utifrån dina önskemål.

Vi hjälper dig självklart att hitta rätt färg och rätt tapet när du ska måla om inför en renovering. Vi har många års erfarenhet och våra kunder är både privata och offentliga som företag, industrier och BRF:er eller fastighetsägare. Hos oss får du ett kvalitativt resultat som håller länge.

Fixa lokalen eller bostaden på Östermalm

Vi får ofta förfrågningar om att ta oss an måleriuppdrag på Östermalm, både i butiker för att måla om eller tapetsera, i företagslokaler och på kontor för att ge en trivsammare känsla och en bättre arbetsplats – samt i privata hem. Våra målare är MVK-certifierade och har många års erfarenhet. Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster. Vi är måleriet som alltid lämnar en nöjd kund.

Nöjd kund-försäkran för din trygghet

Vi besitter alla försäkringar samt en nöjd kund-garanti så att du alltid ska känna dig trygg med oss som målerifirma. När du är nöjd är vi också det. Vi avslutar projektet när resultatet är enligt din förväntan. Samtidigt anser vi att en ärlig dialog från början ger mindre upphov till missförstånd. Därför går vi rakt på sak och talar om för dig om din idé är för svår att genomföra eller om vi behöver lotsa dig vidare till andra firmor.

ROT-avdraget för dig som privatkund

Om du äger din bostad har du rätt till ROT-avdraget. Vi drar av det på arbetskostnaden direkt så att det redan är avräknat på fakturan när du ska betala. Utöver detta ger vi dig alltid ett fast pris / löpande timpris när du ber om en kostnadsfri offert från oss. Vänd dig till Skatteverket för att se hur mycket ROT du har rätt till.

Tapetsering och golvmålning på Östermalm

Engeldahls Måleri AB är experter på allt som har med måleri att göra. I våra tjänster ingår exempelvis professionell tapetsering och golvmålning med mera i såväl lokaler som privatbostäder. Ofta kan en golvmålning rädda ett slitet golv utan att du behöver lägga om det. Vi kan de olika stegen och vet vikten av gediget förarbete och grund innan färgen ska appliceras. Självklart använder vi bara miljövänliga produkter och forslar bort gammalt spill till återvinningsstationen efteråt.

Vårt kontaktnät är stort

Om ditt projekt kräver andra hantverkare som snickare, rörmokare, golvläggare och elektriker bidrar vi gärna med våra kontakter. På så sätt kan du genomföra din renovering utan tidspress. Alla våra tjänster och produkter håller hög kvalitet och har alla de nödvändiga certifieringar som krävs. Alla våra målare har dessutom de utbildningar som branschen kräver.