070-447 20 77 Begär offert Instagram

Välkommen till målaren från Sundbyberg som alltid lämnar en nöjd kund!

Din målare i Sundbyberg och Stockholm

Alla våra målare är MVK-certifierade. Vi är också anslutna till ID06.

recensioner

Brf Målning

Er kvalitativa målare för er bostadsrättsförening

Målare Bromma

Erbjudande 15% rabatt på arbetskostnaden

Är din Bostadsrättsförening i behov av att måla om fasaden, källaren, trapphuset eller cykelförrådet? Vi utför allt ifrån enskilda delar till hela huset. Våra erfarna målare på Engeldahls Måleri AB tar oss an mindre till stora uppdrag för BRF:er. Med vårt breda kontaktnät av elektriker och andra yrkesgrupper kan du även få en total renovering utan att behöva kontakta olika firmor.

Att måla om är en lönsam och enkel investering som står sig länge och som gör mycket för betraktaren. Med färg kan du åstadkomma mycket och förnya och förfina intrycket, oavsett vad du målar. Förutom målning kan vi även erbjuda tapetsering och golvmålning. Alla våra tjänster och produkter håller hög kvalitet och har alla de nödvändiga certifieringar som krävs. Alla våra målare har dessutom de utbildningar som branschen kräver.

Erbjudande för Bostadsrättsföreningar

Just nu erbjuder vi 15% rabatt på arbetskostnaden till bostadsrättsföreningar på jobb utförda mellan 1 Januari till och med 31 April 2023, så passa på att boka upp er redan nu! Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert, skriv att det gäller BRF i meddelandet.

Totalrenovera enklare med vårt stora kontaktnät

Gäller ditt projekt en större renovering där även elektriker, rörmokare och andra hantverkare inom olika yrkeskategorier måste ingå? Vi samarbetar med många firmor i olika branscher och kan därför förse dig med kunniga yrkespersoner för att din renovering ska bli så prisvärd och smidig som möjligt.

Vi garanterar trygghet och ett snyggt resultat

För oss är det viktigt att ditt projekt går så bra och smidigt som möjligt och att du slipper krångligheter. Självklart har du alla garantier för att känna dig trygg och nöjd med oss! Om du vill att vi gör om något ser vi till att åtgärda eventuella brister tills du ger tummen upp.

Vi värnar om en god kunddialog

Inget hem är det andra likt och dina behov är unika. När du anlitar oss upprätthåller vi en bra och ärlig dialog från början till slut och avslutar inte projektet förrän du är nöjd. Som målare med lång erfarenhet vet vi hur bostadsrättsföreningar ser ut och vad de flesta behöver, men har du en annorlunda tanke så ser vi även till att göra den till verklighet. Beroende på hur ert hus eller fastighet, fasad eller trapphus ser ut tar vi hänsyn till olika faktorer:

  • Grunden och materialet
  • Omgivningen
  • Val av färgtyp och kulör
  • Tidsåtgång

Vi har stor kunskap inom både måleri och tapetsering och arbetar med såväl nyproduktion som äldre renoveringsobjekt. Då miljö och hållbarhet är viktig för oss använder vi oss enbart av miljömärkta produkter och sorterar avfall på utvalda återvinningsstationer.