070-447 20 77 Begär offert Instagram

Välkommen till målaren från Sundbyberg som alltid lämnar en nöjd kund!

Din målare i Sundbyberg och Stockholm

Alla våra målare är MVK-certifierade. Vi är också anslutna till ID06.

Målare Järfälla

Din kvalitativa målare i Järfälla

Målare Järfälla

På Engeldahls Måleri AB arbetar målare med stor kompetens och erfarenhet. Vi levererar alltid fina resultat oavsett om du ska måla om hemma, måla om husfasaden, tapetsera eller måla dina golv. Våra kunder är både privatpersoner, BRF:er och företag. Genom åren har vår kundkrets ökat stadigt, eftersom vårt goda rykte sprider sig. Vi är måleriet som alltid lämnar en nöjd kund.

Vi arbetar över hela Storstockholm så bor du i Järfälla är det inga problem – vi tar oss an både enklare och mer avancerade uppdrag för att du ska få en proffsig renovering och ett resultat du verkligen är nöjd med. Begär en gratis offert redan idag så tar vi det vidare därifrån!

Vi ger råd och tipsar

När du anlitar oss ser vi hela uppdraget som ett samarbete och en god kunddialog har alltid varit viktigt för oss. Ärlighet varar längst anser vi och när du vill att vi målar om, tapetserar eller fräschar till din fasad, är det viktigt att det görs på rätt sätt. Vi kommer göra allt vi kan för att dina önskemål ska bli verklighet. Det innebär att vi diskuterar fram de åtgärder vi kommer vidta, hur de olika momenten kommer att gå till. Vi bollar idéer, helt enkelt!

Miljön är viktig för oss

Vi vill ta vårt ansvar och bidra till en så liten negativ miljöpåverkan som möjligt. Det gör vi genom att göra följande:

 • Vi använder oss enbart av miljöklassade produkter.
 • Vi forslar bort farligt och giftigt avfall till specifika miljö- och återvinningsstationer.

Är du berättigad till ROT-avdraget?

Du vet väl att du som villaägare eller ägare av en bostadsrätt kan dra nytta av ROT-avdraget?

 • ROT-avdraget gäller enbart arbetskostnaden.
 • Avdraget ligger på 30 % av arbetskostnaden och gäller inte materialkostnader.
 • Den täcker max 50 000 kronor om året per person i hushållet.
 • Avdraget dras direkt på fakturan så att du slipper krångligt pappersarbete.

Vill du veta om just du är berättigad till ROT-avdrag eller om du har något mer ROT-avdrag att ta ut under året? Vänd dig till Skatteverket så hjälper de dig.

Våra målartjänster

Till oss kan du vända dig om du till exempel vill ha hjälp med följande uppdrag:

 • Måla om cykelhus på gården.
 • Invändig och utvändig målning till BRF:er.
 • Ommålning av trapphus.
 • Måla om golven.
 • Tapetsera eller måla om hemma.
 • Göra en uppfräschning av källare eller vindsförråd.

Alla våra tjänster och produkter håller hög kvalitet och har alla de nödvändiga certifieringar som krävs. Alla våra målare har dessutom de utbildningar som branschen kräver.

Ta del av vårt breda kontaktnät

På Engeldahls Måleri AB har vi ett stort samarbete med många olika branscher såsom certifierade elektriker och rörmokare samt golvläggare, golvslipare, snickare. Detta betyder att du som kund slipper ringa runt och anlita flera aktörer, något som kostar både tid och pengar. Istället anlitar du enbart oss och vi fixar fram kontakterna åt dig. Smidigt, eller hur?