070-447 20 77 Begär offert Instagram

Välkommen till målaren från Sundbyberg som alltid lämnar en nöjd kund!

Din målare i Sundbyberg och Stockholm

Alla våra målare är MVK-certifierade. Vi är också anslutna till ID06.

Målare Solna

Kvalitativa målare i Solna

Målare Solna

Ta hjälp av våra kunniga yrkesmålare när du ska måla om fasaden, tapetsera eller måla golven. Till oss kan du vända dig oavsett om du har ett stort eller litet projekt samt om du är privatperson eller företag samt BRF eller fastighetsvärd. Vi erbjuder måleritjänster av högsta klass, med alla viktiga garantier och försäkringar. Engeldahls Måleri AB är måleriet som lämnar en nöjd kund – alltid!

Byt ut en färg eller renovera för att skydda fasad eller interiör mot slitage. Anledningarna till att måla om eller tapetsera kan vara många och vi hjälper dig alltid hela vägen från början till slut. Oberoende vad din renovering innebär kan vi också bidra med ett brett nätverk av kontakter inom elektriker, rörmokare, golvläggare och snickare med mera.

Renovera i Solna

Du som bor eller har dina lokaler eller fastigheter i Solna är varmt välkommen att anlita oss för ditt renoveringsuppdrag. Självklart tar vi oss även an nyproduktion. Vi börjar med att ge dig en kostnadsfri offert och tar det sedan vidare om du önskar. Vi ger dig alltid ett fast pris och garanterar dig att bli nöjd med resultatet. Du kan även be om ett löpande timpris. Att du är nöjd är det viktigaste för oss!

Ansvarsförsäkring och nöjd kund-garanti

Förutom att erbjuda en heltäckande nöjd kund-garanti arbetar vi även med ansvarsförsäkringar utifall något skulle inträffa medan vi arbetar åt dig. Skulle en skada uppkomma eller något annat problem som skulle kunna sätta dig i klistret, har vi det som krävs för att du ska känna dig trygg. Har du frågor angående försäkringar och garantier, slå gärna en signal till oss. Alla våra tjänster och produkter håller hög kvalitet och har alla de nödvändiga certifieringar som krävs. Alla våra målare har dessutom de utbildningar som branschen kräver.

Anlita oss för olika måleritjänster

Vad är du i behov av och vad kan vi hjälpa till med? Vi är flexibla i vårt tjänsteutbud och här kommer exempel på förfrågningar från flertal kunder.

  • Måla ett förråd
  • Bredspackling
  • Måla snickerier
  • Hänga fototapeter
  • Måla golven till ljusare eller mörkare färg
  • Tapetsera om i kanske ett vardagsrum, sovrum eller barnrum
  • Ändra färgen på husfasaden
  • Måla om fönstren

Innan vi sätter igång kommer vi att genomföra ett grundarbete med rengöring och grundmålning för att resultatet ska bestå under lång tid och för ett bättre slutresultat. Förarbete är A och O för en målare och redan i planeringsstadiet kommer vi ut och kikar på vilket material vi står inför.

Vi använder våra produkter med hänsyn till miljön och hållbarhet. När vi arbetar hos dig ser vi även till att forsla bort gammalt spill och avfall till speciella återvinningsstationer för att inte ställa till med skada på omgivningen.

Du har rätt till ROT-avdraget som privat kund

avdrag på max 50 000 kronor per år och per person, eller 30% av arbetskostnaden. Vi drar av kostnaden redan på fakturan så du slipper pappersarbetet. Vänd dig till Skatteverket för information angående ROT-avdraget.