070-447 20 77 Begär offert Instagram

Välkommen till målaren från Sundbyberg som alltid lämnar en nöjd kund!

Din målare i Sundbyberg och Stockholm

Alla våra målare är MVK-certifierade. Vi är också anslutna till ID06.

Målare i Solna

Bild på Gamla Stan i Stockholm fotad från vattenlinjen

Kvalitativa målare Solna

Engeldahls måleri besitter yrkeskunniga målare för ditt projekt. Vi kan hjälpa dig tapetsera om i hallen eller byta färg på fastigheten för att skydda fasaden mot regn och storm. Oavsett om projektet är stort eller litet, om du är privatperson eller entreprenör går det kontakta oss för måleritjänster av högsta klass. Våra uppdrag förekommer såväl inomhus som utomhus och vi erbjuder rimliga kostnader som gynnar plånboken. Med oss kan du investera i en proffsig renovering och samtidigt öka värdet på bostaden.

Måleri med ROT-avdrag

Våra måleritjänster sträcker sig över hela Stor-Storstockholm eftersom vi vill göra en skillnad för den vanliga standarden i svenska hem. Klassiskt välkomnande eller en sprakande färgkombination i Vällingby? Med en rejäl skopa hantverkarglädje och ett positivt leende bemöts du av en serviceinriktad målare som lyssnar på dina behov. Tillsammans diskuterar vi vad projektet omfattar samt vilka åtgärder som passar bäst baserat på de förutsättningar som finns. Givetvis ställs du som kund i största fokus men vi bidrar gärna med rådgivning om något skulle låta mindre bra. Som privatperson har du dessutom tillgång för ROT-avdrag.

Utgår från dina önskemål

Med ett samtycke från dig som kund tar vi oss an ett passande uppdrag som underlättar användningen av fastigheten och ger en fräsch upplevelse. Oavsett om önskan är ett hem med lantligt stil eller ett modernt intryck hittar vi lösningar för att uppnå ett korrekt resultat. Med hänsyn för att inget hem i Solna är det andra likt ser behoven olika ut och det utgår vi ifrån. Ibland går arbetsdagen fort om det endast är några släta väggar som ska målas men vissa gånger kan projektet vara mer komplicerat än så. För ett professionellt resultat krävs en jämn och fin grund och vi undersöker alltid först vilka behov du besitter.

Vårat förhållande till miljön

Att jobba med omtanke för miljön är viktigt för oss på Engeldahls måleri därför har vi valt att arbeta med miljöklassade produkter vid utförande av våra tjänster. Vi sorterar även allt överblivet material på återvinningsstationen och lämnar miljöfarliga ämnen där. Det är en del av våran ambition att hushålla med de resurser jorden erbjuder för att öka förutsättningar åt dig som kund och oss själva i framtiden.

Tapetsering och målning Solna

För att vara målare krävs omfattande kunskap om mycket inom branschen inte bara att tapetsering och måleri utan även insikt i vad en bra grund är. Vi arbetar efter befintlig utgångspunkt och garanterar ett yrkeskunnigt resultat. Det är viktigt att ta hänsyn till den bas som färgen eller tapeten ska läggas på och sedan välja material efter det. En viss modell av tapet passar oftast bättre under en viss situation och en annan vid övriga tillfällen. Vi besitter stor kunskap om kvalitet och materialets inverkan på ditt resultat.

Det finns alltid tillgång för rådgivning och våra målare hjälper dig gärna. Om du kontaktar oss för att utföra uppdrag i Solna får du tillgång till en serviceinriktad hantverkare med passion för sitt arbete. Vi ser till att skapa ett önskvärt intryck på arbetsplatsen eller i hemmet vart det än behövs.