070-447 20 77 Begär offert Instagram

Välkommen till målaren från Sundbyberg som alltid lämnar en nöjd kund!

Din målare i Sundbyberg och Stockholm

Alla våra målare är MVK-certifierade. Vi är också anslutna till ID06.

Målare Vällingby

Din kvalitativa målare i Vällingby

Målare Vällingby

Det finns många målerifirmor men inte lika många kompetenta sådana. Vi på Engeldahls Måleri AB är alltid ute efter täta kunddialoger, korrekt utförda jobb, miljövänliga produkter och perfekta resultat. Vi är måleriet som alltid lämnar en nöjd kund efter oss. Anlita oss om du bor eller befinner dig i Vällingby och behöver en kvalitativ målare att samarbeta med.

Vi erbjuder ett brett kontaktnät av både målare och andra typer av hantverkare bland annat elektriker, rörmokare och golvläggare. Du kan begära både ett fast pris och ett löpande timpris hos oss och får även använda ROT-avdraget om du är privatperson och äger din bostad. Alla våra tjänster och produkter håller hög kvalitet och har alla de nödvändiga certifieringar som krävs. Alla våra målare har dessutom de utbildningar som branschen kräver.

Våra tjänster i Vällingby

Allt börjar med en kostnadsfri offert. Den kan du begära på vår hemsida, sedan återkopplar vi till dig inom kort och börjar planera ditt projekt tillsammans. Du kan även kontakta oss för att snacka idéer.

De tjänster vi tillhandahåller begränsar sig inte enbart inom måleri, vi utför även tapetsering i hem, butiker och lokaler. Engeldahls Måleri AB har många nöjda kunder genom åren som anlitat oss för diverse uppdrag:

  • Fasadvård
  • Golvmålning
  • Tapetsering
  • Trapphusmålning
  • Målning av kontor
  • Fönstermålning
  • Bredspackling
  • Vägg- och takmålning

Vi målar både privata bostäder samt åtar oss uppdrag i fastigheter, kontor och butiker. Har du ett förråd eller en tvättstuga som behöver en uppfräschning? Vill du tapetsera om hemma? Behöver dina slitna golv ny färg? Är det kanske fasaden som behöver ett lyft? Vi är idel öra för idéer och förslag och guidar dig också gärna rätt när du är på gång att renovera.

Miljövänliga produkter och korrekt hantverk

Både när vi arbetar och när vi väljer produkter tar vi hänsyn till miljön. När vi är klara med ett projekt ser vi också till att forsla bort giftigt och farligt avfall samt spill till återvinningsstationen. Vi följer reglerna och tar hänsyn till rekommendationerna för att bidra till en hälsosammare planet.

Vi ökar standarden i svenska fastigheter

Vårt mål är att både öka trivselfaktorn för dig som vistas i fastigheten och öka standarden så att dina lokaler och rum hålls borta från slitage så länge som möjligt. Därav krävs en noggrann planering och ett bra förarbete som bäddar för ett snyggt och varaktigt resultat. Vi kan alla steg i de olika processerna, antingen det handlar om fasadmålning, golvmålning eller tapetsering. Vi är kunniga inom materialval och hantering samtidigt som vi värnar om miljöaspekten. Med oss kan du vara trygg, eftersom vi både har kompetens och de nödvändiga försäkringarna och garantier som behövs för att du ska känna dig säker från början till slut.

Be om en kostnadsfri offert

Vill du veta hur mycket ditt projekt kommer att kosta så att du har kontroll över din budget? Skicka in en begäran om en kostnadsfri offert som du får utan krav på motprestation. Vi går igenom ditt ärende och återkommer med ett fast pris. Du får utnyttja ROT-avdraget om du äger ditt boende. Det drar vi av redan på fakturan. Vänd dig till Skatteverket så hjälper de dig för mer information om just ditt ROT-avdrag.