070-447 20 77 Begär offert Instagram

Välkommen till målaren från Sundbyberg som alltid lämnar en nöjd kund!

Din målare i Sundbyberg och Stockholm

Alla våra målare är MVK-certifierade. Vi är också anslutna till ID06.

Målare i Kungsholmen

Bild på Gamla Stan i Stockholm fotad från vattenlinjen

Kvalitativa målare på Kungsholmen

Här på Engeldahls måleri arbetar kvalitativa hantverkare med lång erfarenhet inom branschen, redo att ta sig an ditt projekt oavsett arbetets omfattning och komplexitet.

Med rätt färg eller tapet hjälper vi dig med renoveringen hemma eller på företaget och ser till så att du får ett professionellt resultat som uppnår alla dina förväntningar.

Skulle du behöva lite ny färg på tillvaron? Våra måleritjänster riktar sig till samtliga på Kungsholmen och övriga Stor-Stockholm med hopp om att göra skillnad och förgylla i så många svenska hem som det är möjligt. Med en rejäl skopa kunskap och hantverkarglädje uppnår vi önskade resultat genom att hålla oss lyhörda dina önskemål och anpassa oss efter dina behov. Tillsammans diskuterar vi hela projektets omfattning och planerar för de åtgärder som lämpar sig allra bäst baserat på förutsättningarna. För oss är det en självklarhet att det är du som kund som ska sättas i fokus och inget uppdrag lämnas någonsin utan att vi försäkrat oss om att du är 100% nöjd.

Målning och tapetsering efter dina önskemål

Inget hem är det andra likt och behoven varierar stort precis som våra kunders alla önskemål och krav. Därför är vi också måna om att hålla oss både flexibla och lyhörda och ser alltid till att anpassa arbetsgången så att den formas utifrån varje specifikt uppdrag. Vi är alltid ärliga från start och låter dig veta precis vad som krävs för ditt projekt och ger dig en relevant offert över projektet.

Efter att ha lyssnat till dina önskemål och behov presenterar vi lösningar som matchar och ger din fastighet det eftersökta intrycket. Varesig du har som mål att ge dina rum en rustik stil eller en klassisk skandinavisk så åtar vi uppgiften med största ansvar och mål att uppnå dina förväntningar.

ROT-avdrag för måleriuppdrag

På Engdahls åtar vi oss uppdrag såväl inomhus som utomhus och erbjuder alltid rimliga priser som  gynnar plånboken och gör renoveringen möjlig för fler. Genom att utnyttja ROT-avdraget kan du därtill minska på arbetskostnaderna ännu mer och vi hanterar allt det praktiska för att göra det extra enkelt. Mer utförlig information om avdraget finner du på skatteverkets hemsida.

Måleri med omtanke

Vi på Engeldahls är givetvis måna om att samtliga kunder ska känna sig genomgående nöjda när vi lämnar dem samtidigt som vi också målar med största omtanke till vår miljö. Vi vill också göra vårt för miljön och använder oss därför oavkortat av miljöklassade produkter och sorterar och återvinner enligt rekommendationer. Vår ambition är att vara sparsam med de resurser jorden gett oss, en förutsättning för både oss och våra kunder.

Måleri och tapetsering på Kungsholmen

För att kunna betrakta sig som en riktigt bra målare krävs både erfarenhet och kunskap kring såväl måleri och tapetsering, men man behöver också förstå vikten av en optimal grund liksom rätt produkter för ändamålet. En dålig bas ger oavkortat ett sämre resultat och fel tapet eller färg håller inte så som tänkt.

Vi på Engeldahls måleri arbetar helt efter dina rums förutsättningar och garanterar ett yrkesskickligt resultat vid varje uppdrag vare sig det gäller kontor, hem eller våtrum. Vi finns här givetvis behjälpliga även för professionell rådgivning som skänker trygghet för många år framöver.

När du på Kungsholmen väljer oss blir resultaten garanterat det du efterfrågat.