070-447 20 77 Begär offert Instagram

Välkommen till målaren från Sundbyberg som alltid lämnar en nöjd kund!

Din målare i Sundbyberg och Stockholm

Alla våra målare är MVK-certifierade. Vi är också anslutna till ID06.

Målare Spånga

Kompetenta målare i Spånga

Målare Spånga

Engeldahls Måleri AB är måleriet som alltid lämnar efter sig en nöjd kund. Vi har samlat de bästa målarna och erbjuder dig riktigt högkvalitativa måleritjänster i Spånga med omnejd. Tapetsering, golvmålning eller fasadmålning är ett enkelt och smidigt sätt att fräscha upp hemma, på kontoret eller på fastigheten. Lämna en förfrågan om en kostnadsfri offert så återkopplar vi snarast.

Vi ger snabb och kompetent service till bra priser och framför allt ger vi dig ett hundraprocentigt resultat som du är nöjd med. Självklart kan du förvänta dig ansvarsförsäkring och nöjd kund-garanti för din trygghet. Alla våra tjänster och produkter håller hög kvalitet och har alla de nödvändiga certifieringar som krävs. Alla våra målare har dessutom de utbildningar som branschen kräver.

Vad målar vi?

Det finns många sätt att sätta färg på tillvaron i Spånga. Här kommer några exempel på vad vi målar. Vi besitter en rad olika tekniker för att få resultatet så jämnt och snyggt som möjligt.

  • Målning av golv
  • Målning av väggar och tak
  • Fasadmålning
  • Målning av mindre utrymmen som förråd och tvättstugor
  • Trapphus
  • Vi målar om fönsterkarmar
  • Ommålning i våtutrymmen
  • Målning av snickerier

Du som är sugen på att renovera badrummet bör du veta att våra målare har behörighet att måla om i våtutrymmen. Om du ändå är i färd med att renovera kan även rördragningar eller eldragningar vara på sin plats. Då hjälper vi dig att hitta kontakter tack vare vårt stora kontaktnät av elektriker, snickare, golvläggare med mera.

Förarbete för ett perfekt resultat

Grundarbete är A och O för ett perfekt slutresultat. Våra målare är riktigt kunniga och har de utbildningar som krävs samtidigt som vi ständigt uppdaterar oss om nya material och målartekniker.

Billigare med ROT-avdraget – Vad gäller?

Det blir alltid billigare om du utnyttjar ROT-avdraget när vi utför ett uppdrag hos dig. Avdraget gäller 30 % av arbetskostnaden och max 50 000 per år och person. Det gäller enbart dig som är privat kund och äger din bostad. Läs mer på Skatteverket.

Vi är miljömedvetna

Alla våra produkter är snälla mot miljön och vi arbetar även på ett sätt som inte tär på jordens resurser. Vi tar självklart hand om spill och avfall efter slutfört arbete. Farligt avfall skjutsas till återvinningsstation.

Kvalitativa målare i Spånga med rådgivning

Utöver att måla och tapetsera erbjuder vi även rådgivning angående dina idéer. Kanske vill du ha hjälp att välja en kulör eller rätt färgtyp, eller så gäller det tips för att få ett så enhetligt intryck som möjligt. Vi på Engeldahls Måleri AB har god kännedom både vad gäller design och material samt vilket arbete som kommer att krävas för att ro resultatet i land. Kontakta oss redan nu för en offert eller ring upp oss för att snacka måleri.