Målare Sollentuna

Målare i Sollentuna

Målare sollentuna

Kvalitativa målare i Sollentuna

På Engeldahls måleri har vi hantverkare för ditt projekt oavsett om arbetet är stort eller litet. Vi hjälper dig sätta färg på fastigheten eller rusta upp hemma med en tilltalande tapet. Privatpersoner och företag i Sollentuna kan anlita våra måleritjänster alla arbetsdagar i veckan för professionellt resultat. Vi jobbar såväl inomhus som utomhus till ett rimligt pris och bidrar med en investering som kan höja värdet på din egendom.

ROT-avdrag måleri

Vi erbjuder ROT-avdrag när du söker oss att utföra måleriuppdrag av privata skäl. Våra målare arbetar över hela Sollentuna med omnejd för att optimera chanserna. Vi vill göra skillnad i svenska hem runt om i Stor-Stockholm genom att öka standarden på måleriarbetet. Ni möts av en gladlynt målare med en stor portion hantverkarglädje som i samråd med dig kommer överens om en passande arbetsgång. Största prioritet ligger såklart på dig som kund och de önskemål som finns men skulle något framstå mindre bra bidrar vi med användbar rådgivning för att underlätta projektet.

Unik kommunikation

Med medgivande från dig som kund tar vi fram passande lösningar för att ge fastigheten ett stilrent intryck. Vare sig målet är att uppnå en antik och rustik stil eller skandinavisk med klassiskt inverkan åtar vi oss uppgiften för att uppfylla alla önskemål.

I Stockholm är sällan ett hem är det andra likt och det innebär också att behoven varierar. Det tar vi hänsyn till. En del arbetsplatser kräver erfaren målare av ett snyggt och jämnt underlag medans andra redan besitter en bra grund så färgen nästan bara kan strykas på direkt. Vi är ärliga från start gällande ditt projekt och ser till att anpassa arbetsgången så rättvist som möjligt.

Målaruppdrag med ansvar

Att vi måste ansvara för de verk vi lämnar efter oss har Engeldahls måleri redan förstått därför använder vi miljöklassade produkter i våra tjänster. Vi sorterar allt överblivet material på återvinningsstationen och följer de rekommendationer som finns. Syftet är att bidra med en välmående omgivning och det kräver fullt engagemang för en ljus framtid. Vår ambition är att hushålla med de resurser jorden gett, en förutsättning för våra kunder och oss själva.

Tapetsering och måleri Sollentuna

Ska man vara målare krävs erfarenhet om såväl tapetsering som måleri men man behöver även veta vad som är en bra grund. Om tapeten eller färgen inte har en korrekt bas kommer resultatet bli dåligt och endast bidra med inkorrekt påverkan. Vi arbetar efter dina förutsättningar för att garantera ett yrkesskickligt verk alla gånger vare den gäller kontor, lokal eller hem.

Förutom att det är viktigt med en bra grund är rätt typ av tapet och färg betydande för ändamålet. Färg i vardagsrum och hall kan inte användas i våtrum och för att underlätta besitter vi de kunskaper som behövs. Våran rådgivning är professionell och ger trygghet under många, många år framöver. Vi garanterar att uppfylla behoven gällande material på alla utrymmen för ett önskat intryck.