070-447 20 77 Begär offert Instagram

Välkommen till målaren från Sundbyberg som alltid lämnar en nöjd kund!

Din målare i Sundbyberg och Stockholm

Alla våra målare är MVK-certifierade. Vi är också anslutna till ID06.

Målare i Vällingby

Bild på Gamla Stan i Stockholm fotad från vattenlinjen

Kvalitativa målare Vällingby

Söker du en etablerad målarfirma i Vällingby? Då har du kommit helt rätt. Vi på Engeldahls måleri utför professionella målartjänster över hela Stockholm som mål att öka standarden i svenska fastigheter. Vi piggar upp ditt hem med ny färg eller målar om hela bostaden för ett optimalt skydd av fasaden. Priserna är konkurrenskraftiga och gynnar plånboken samtidigt som kapitalinvesteringen ökar värdet på bostaden. Vi tar oss an ditt uppdrag vare sig stort eller litet projekt och oberoende av om du är privatperson eller entreprenör

Besitter ROT-avdrag

Vi gynnar dig som privatperson genom att arbeta med ROT-avdrag vid alla våra tjänster. Vi sträcker oss från ena änden till den andra i Stor-Stockholm och bemöter våra kunder. Vid kontakt lovar vi en stor portion hantverkarglädje och ett glatt leende från våra yrkesskickliga målare. Vi hjälper dig med planerat arbete för att skapa ett snyggt resultat. Största fokus ligger såklart vad du som kund har i åtanke men skulle uppkomsten av eventuella brister förekomma bidrar vi med anpassad rådgivning.

God kommunikation

För att uppdraget ska fungera väl krävs en bra kommunikation mellan målare och kund. Mycket kan påverka arbetsgången eftersom ingen bostad i Stockholm är den andra lik. Vi är fullt ärliga från början för att göra ett rättvis bedömning av din beställning. Det kommer bidra till att resultatet blir som förväntat och att båda parter blir nöjda. Vi tittar på vilken framgång du söker och ger sedan resultatet det intryck som var menat. Vare sig det handlar om en klassisk skandinavisk stil eller ett nutida skådespel bidrar vi med önskad inverkan på bostaden.

Måleri med miljötänk

Alla har vi ett ansvar att ta vara på jordens resurser om vi ska skicka vidare en hållbar framtid. På Engeldahls måleri är vi medvetna om vad som krävs och jobbar därför miljömedvetet varje dag. Vi följer de regler som finns och tar hänsyn till alla rekommendationer som ges. Förutom det arbetar vi med miljövänliga produkter och sorterar överblivet material på återvinningsstationen. En del av vår målmedvetenhet är att hushålla med jordens tillgångar för att öka förutsättningen till dig som kund och oss själva.

Tapetsering och målning Vällingby

För att klassas som professionell målare krävs god kunskap av samtliga områden inom branschen. Materialet måste vara funktionellt och passa för det bruk produkterna tänkt användas åt. Underlaget ska vara jämt och slätt för att inga defekter ska uppstå. Bortsett från det ska allting stämma överens med dina förväntningar och önskemål. Vi tar hänsyn för hela processen och jobbar för ett kvalitativt resultat. Om du inte redan bestämt dig för vilket material som ska användas när du anlitar oss så hjälper vi dig gärna med valet. När du kontaktar Engeldahls måleri för uppdrag i Vällingby garanterar vi serviceinriktad kunskap oavsett vad saken gäller. Vi uppfyller behoven för att skapa ett praktfullt avtryck hemma eller på arbetsplatsen.