Målare Kungsängen

Målning, tapetsering och renoveringshjälp i Kungsängen

Målare kungsängen

Bor du i Kungsängen och behöver hjälp med att tapetsera eller måla hemma? Då har du kommit helt rätt! Vi på Engeldahls Måleri AB tapetserar, målar och renoverar både privatbostäder och i lokaler. Våra målare har stor kompetens, erfarenhet och är MVK-certifierade.

Vi hjälper dig hitta rätt färg och rätt tapet när du ska måla om inför en renovering, men vi arbetar även med nyproduktion. Våra kunder är både privata och offentliga som företag, industrier och BRF:er eller fastighetsägare. Hos oss får du ett kvalitativt resultat som håller länge.

Fixa lokalen eller bostaden i Kungsängen

Vi får ofta förfrågningar om att ta oss an måleriuppdrag i Kungsängen, både i butiker för att måla om eller tapetsera, i företagslokaler samt i privata hem förstås. Engeldahls Måleri AB är experter på allt som har med måleri att göra. I våra tjänster ingår exempelvis professionell tapetsering och golvmålning med mera i såväl lokaler som privatbostäder.

Nöjd kund-försäkran

Vi besitter alla försäkringar samt en nöjd kund-garanti så att du alltid ska känna dig trygg med oss som målerifirma. När du är nöjd är vi också det. Vi avslutar projektet när resultatet är enligt din förväntan. Samtidigt anser vi att en ärlig dialog från början ger mindre upphov till missförstånd. Därför går vi rakt på sak och talar om för dig om din idé är för svår att genomföra eller om vi behöver lotsa dig vidare till andra firmor.

ROT-avdraget för dig som privatkund

Om du äger din bostad har du rätt till ROT-avdraget. Vi drar av det på arbetskostnaden direkt så att det redan är avräknat på fakturan när du ska betala. Utöver detta ger vi dig alltid ett fast pris / löpande timpris när du ber om en kostnadsfri offert från oss. Vänd dig till Skatteverket för att se hur mycket ROT du har rätt till.

Våra kontakter blir dina

Om ditt projekt kräver andra hantverkare som snickare, rörmokare, golvläggare och elektriker bidrar vi gärna med våra kontakter. På så sätt kan du genomföra din renovering utan tidspress. Alla våra tjänster och produkter håller hög kvalitet och har alla de nödvändiga certifieringar som krävs. Alla våra målare har dessutom de utbildningar som branschen kräver.